+387 33 204-450
+387 62 656-238

Usluge

Nudimo veliki izbor profesionalnih i stručnih usluga. Podržavamo 27 svjetskih jezika. Prijevod je moguće dobiti sa pečatom sudskog tumača za željeni jezik, ali i bez ovjere.

Naše usluge

Prijevod dokumenata sa ovjerom sudskog tumača

Naši sudski tumači će izvršiti prijevod sa i na 27 svjetskih jezika. Brzo, precizno i povoljno.

Prijevod dokumenata bez ovjere sudskog tumača

Nudimo usluge prijevoda dokumenata bez ovjere sudskog tumača. Ugovori, katalozi, brošure i ostale vrste dokumenata.

Sudski tumač za firme ili kompanije

Prevodimo tendersku dokumentaciju, ugovore, prezentacije i ostale materijale za uspješno vođenje firme ili kompanije.

Prevođenje dokumenata za školovanje u inostranstvu

Idealno za studete na prvom ili drugom ciklusu studija.

Prevođenje dokumenata za posao u inostranstvu

Prevodimo CV, motivaciono pismo i sve vrste dokumenata i materijala koji su potrebni za posao u inostranstvu.

Prijevod medicinske dokumentacije

Precizno, stručno i povjerljivo prevođenje medicinske dokumentacije.

Prevod dokumentacije za registraciju vozila iz inostranstva

Vršimo prijevod kompletne dokumentacije za registraciju vozila iz inostranstva od strane sudskih tumača.

Pošaljite poruku i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku kako bismo dogovorili detalje za vaš prevod

Jezici koje podržavamo

Sudski tumač za albanski jezik

Sudski tumač za albanski jezik prevodi sa albanski na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za arapski jezik

Sudski tumač za arapski jezik prevodi sa arapskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za bugarski jezik

Sudski tumač za bugarski jezik prevodi sa bugarskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za češki jezik

Sudski tumač za češki jezik prevodi sa bugarskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za danski jezik

Sudski tumač za danski jezik prevodi sa bugarskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za engleski jezik

Sudski tumač za engleski jezik prevodi sa bugarskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za finski jezik

Sudski tumač za finski jezik prevodi sa finskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za francuski jezik

Sudski tumač za francuski jezik prevodi sa francuskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za grčki jezik

Sudski tumač za grčki jezik prevodi sa grčkog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za holandski jezik

Sudski tumač za holandski jezik prevodi sa grčkog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za japanski jezik

Sudski tumač za japanski jezik prevodi sa grčkog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za kineski jezik

Sudski tumač za kineski jezik prevodi sa kineskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za mađarski jezik

Sudski tumač za mađarski jezik prevodi sa mađarskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za makedonski jezik

Sudski tumač za makedonski jezik prevodi sa makedonskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za njemački jezik

Sudski tumač za njemački jezik prevodi sa njemačkog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za norveški jezik

Sudski tumač za norveški jezik prevodi sa norveškog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za perzijski jezik

Sudski tumač za perzijski jezik prevodi sa perzijskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za poljski jezik

Sudski tumač za poljski jezik prevodi sa poljskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za portugalski jezik

Sudski tumač za portugalski jezik prevodi sa portugalskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za rumunski jezik

Sudski tumač za rumunski jezik prevodi sa rumunskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za ruski jezik

Sudski tumač za ruski jezik prevodi sa ruskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za slovenski jezik

Sudski tumač za slovenski jezik prevodi sa slovenskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za španjolski jezik

Sudski tumač za španjolski jezik prevodi sa španjolskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za švedski jezik

Sudski tumač za švedski jezik prevodi sa švedskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za talijanski jezik

Sudski tumač za talijanski jezik prevodi sa talijanskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za turski jezik

Sudski tumač za turski jezik prevodi sa turskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.

Sudski tumač za ukrajinski jezik

Sudski tumač za ukrajinski jezik prevodi sa ukrajinskog na bosanski, hrvatski, srpski i obrnuto. Također nudimo i višejezične kombinacije.