+387 33 204-450
+387 62 656-238

Usmeno prevođenje

.

Trebate prijevod dokumenata sa ovjerom sudskog tumača? Na pravom ste mjestu.

Agencija Barbados prevodi sa i na 27 svjetskih jezika, a prijevod vrše stručni i iskusni sudski tumači.

Nudimo usluge usmenog prevođenja za engleski jezik, njemački, slovenski, ruski, kao i za većinu ostalih svjetskih jezika. Više o jezicima koje imamo u ponudi možete pročitati klikom ovdje.

Kad je potrebno usmeno prevođenje?

Usmeni prevodilac je često potreban u sljedećim životnim situacijama:

  • vjenčanje
  • poslovni sastanci i pregovori
  • razgovori u ambasadama
  • sudski procesi

Sve ove situacije predstavljaju vrlo ozbiljne događaje u životu i zbog toga je potrebno da imate prevodioca u kojeg možete imati potpuno povjerenje da će prevođenje obaviti na najbolji mogući način.

Koliko košta usmeno prevođenje?

Cijenu prijevoda sudskog tumača zavisi od raznih faktora kao što su vrijeme neophodno za usmeno prevođenje, lokacije gdje se obavlja usmeno prevođenje i slično.

Preporučujemo da nas kontaktirate i zatražite ponudu bez ikakvih obaveza, a mi ćemo vam u najkraćem roku poslati sve detalje za vaš prijevod.

Šta je potrebno za usmeno prevođenje?

Prvi korak je da nas kontaktirate a to možete učiniti na više načina:

  • telefonom
  • Viber-om (uslikati dokument i poslati na naš Viber broj +387 62 656 238
  • na info@sudskitumaci.ba email adresu
  • putem naše Facebook stranice

U slučaju da nas kontaktirate putem interneta, predlažemo vam da odmah navedete što je moguće više detalja kao što su vrijeme kad vam je potreban usmeni prevodilac, koliko dugo vam je potrebno prevođenje, zatim lokacija gdje će se obavljati prevođenje i sl.

U drugom koraku, analiziramo vaš upit i dostavljamo vam sve informacije koje uključuju i cijenu naše usluge, nakon čega vi možete donijet odluku da li želite naše usluge usmenog prevođenja.

U slučaju da se odlučite za treći korak, mi vam možemo garantovati da će usmeno prevođenje biti obavljeno na najkvalitetniji mogući način od strane ovlaštenog sudskog prevodioca.

Pošaljite poruku i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku kako bismo dogovorili detalje za vaš prevod.

Klijenti o nama

“Saradnja sa Barbados timom nam je zadovoljstvo jer sve poslove završe u dogovorenom roku i na dogovoreni način, zahvaljujući stručnom i mnogobrojnom kadru.”

PHARMA MAAC d.o.o. Sarajevo

“Barbados tim nam je dokazao da je moguće ne samo parirati već i nadjačati konkurenciju uz timski rad koji pruža efikasne i profesionalne usluge koji su bili preduslov za saradnju.”

EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo

“Dugogodišnja saradnja sa Barbados timom je najbolja ocjena za njihov rad.”

MEDIT d.o.o. Sarajevo

“Saradnja sa Barbados timom nam je zadovoljstvo jer sve poslove završe u dogovorenom roku i na dogovoreni način, zahvaljujući stručnom i mnogobrojnom kadru.”

EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo

“Saradnja koju nude je više od korektne samim pristupom i solidarnošću u situacijama urgencije koja je u svakom poslu nezaobilazna ali uz pomoć Barbados tima rješiva.”

EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo

“Svi jezici na jednom mjestu je ono što nama treba, saradnja sa firmom koja će moći da realizira sve naše zahtjeve bez kompleksnih radnji, po principu PREDATO-USPJEŠNO ZAVRŠENO”

EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo