+387 33 204-450
+387 62 656-238

Stručno, brzo i povoljno prevođenje svih vrsta dokumenata i materijala

Pročitajte više o prevodilačkoj agencija Barbados.

Agencija Barbados osnovana je 2003. godine u Sarajevu. Dugi niz godina uspješno sarađujemo sa najboljim bosanskohercegovačkim kompanijama, međunarodnim organizacijama, kao i sa fizičkim licima.

Nudimo širok spektar usluga koje uključuju prijevod sa ovjerom sudskog tumača, ali i bez ovjere sudskog tumača.

Naša ponuda uključuje prevođenje od strane sudskog tumača za engleski jezik, sudskog tumača za njemački jezik i niza ostalih svjetskih jezika. Agencija Barbados podržava tačno 27 svjetskih jezika.

Neke od usluga koje su posebno interesantne građanima Bosne i Hercegovine jesu prevođenje dokumanata za posao u inostranstvu, kao i prevođenje dokumenata za školovanje u inostranstvu.

Visoku kvalitetu naših prijevoda osiguravamo tako što se svaki prijevod na kraju kontroliše po svim kriterijima važnim za besprijekoran prijevod.

Pri planiranju i neposrednom dodjeljivanju projekata koordiniramo dodjelu našim specijaliziranim sudskim tumačima. Iskusan projektni menadžment osigurava besprijekorno provođenje narudžbe čak i kada je riječ o višejezičnim projektima.

Gotov prijevod rezultat je kompetencije, vjerodostojnosti detalja, i pažljivog rada. Prijevod se mora čitati kao izvornik. To prepustite nama!

Zašto poslovati s nama?

Ovo su neki od razloga zašto svoje dokumente i materijale za prijevod možete s punim povjerenjem uručiti našoj Agenciji:

  • Brza i pouzdana usluga
  • Jednostavna narudžba
  • Prijevodi izrađeni u skladu s aktuelnim pravilnikom o stalnim sudskim tumačima
  • Usluga brze kurirske dostave i dostave poštom
  • Usluga skeniranja i dostave ovjerenih prijevoda putem e-pošte ili faxa
  • Arhiviranje radi naknadne izrade dodatnih primjeraka ovjerenih prijevoda po simboličnoj cijeni

 

Pošaljite poruku i kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku kako bismo dogovorili detalje za vaš prevod

Klijenti o nama

“Saradnja sa Barbados timom nam je zadovoljstvo jer sve poslove završe u dogovorenom roku i na dogovoreni način, zahvaljujući stručnom i mnogobrojnom kadru.”

PHARMA MAAC d.o.o. Sarajevo

“Barbados tim nam je dokazao da je moguće ne samo parirati već i nadjačati konkurenciju uz timski rad koji pruža efikasne i profesionalne usluge koji su bili preduslov za saradnju.”

EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo

“Dugogodišnja saradnja sa Barbados timom je najbolja ocjena za njihov rad.”

MEDIT d.o.o. Sarajevo

“Saradnja sa Barbados timom nam je zadovoljstvo jer sve poslove završe u dogovorenom roku i na dogovoreni način, zahvaljujući stručnom i mnogobrojnom kadru.”

EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo

“Saradnja koju nude je više od korektne samim pristupom i solidarnošću u situacijama urgencije koja je u svakom poslu nezaobilazna ali uz pomoć Barbados tima rješiva.”

EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo

“Svi jezici na jednom mjestu je ono što nama treba, saradnja sa firmom koja će moći da realizira sve naše zahtjeve bez kompleksnih radnji, po principu PREDATO-USPJEŠNO ZAVRŠENO”

EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo